Testimonis

testimonis
 
Llegir en castellà

Amb molt de gust us comparteixo les opinions d’algunes de les persones que m’han dipositat la seva confiança. Gràcies!

*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *

La meva experiència personal amb les flors de Bach és molt positiva, tot i que encara hi ha molt a fer. Emocionalment em sento més segura i satisfeta amb mi mateixa, en el sentit que ja no em preocupa tant com abans el que puguin pensar de mi, entre altres coses.

Pel que fa al seu acompanyament, em serveix de molta ajuda doncs fa que reflexioni en coses que abans no havia pensat.

Maria.

*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *

 

Per mi una lectura d’ànima és un procés en el qual es desvela una nova perspectiva de la vida  en el moment i en l’aspecte que la persona necessita; des d’un punt d’univers holístic, no només ja holístic a nivell humà…en la lectura d’ànima l’Assum fa de canal d’informació que a mí m’ha servit també molt per clarificar, per veure-hi més clar en algun aspecte concret que volia treballar.

Jo no sé si és la lectura d’ànima o l’Assum, en tot cas, la lectura d’ànima DE l’Assum sempre m’ajuda:)
Moltes gràcies!”
Laia
  
*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *
 
 

L’experiencia del Tarot evolutiu m’ha donat moltes claus personals de la meva vida i és molt útil”.

Inma

*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *

 

Encantada poder col.laborar…de la meva experiencia diria:
Les dues vegades que he anat fer-me lectura de l’ànima, l’Asun ha sabut llegir la meva energia i amb preguntes clau juntament amb numerologia i cartes seves i del Tarot m han donat una altre visió més possibilitadora de la meva situació. 

Ha estat important per sortir del bucle on estava i continuar amb més alegria.
Ana

*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *

 

Decirte que me encantó el curso de Reiki que hice contigo, que de hecho fue el primero. Creo que tu forma de dar las clases es muy buena pues no juzgas, estás abierta al diálogo, estás preparada, sabes de lo que estás hablando y con mucho respeto a los participantes. Yo me sentí muy cómoda y aunque no sigo la práctica día a día.

Hay veces que siento que lo necesito y me hago Reiki. Para mí es como una llamada de atención, de no olvidarme de mí,  de mi cuerpo, mente y espíritu, de ponerlos en contacto para restablecer la armonía y seguir con la vida más en paz. 
🙂
 Montse Barriga

*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *

 

Uns mesos enrere, per raons que no venen al cas (al cap i a la fi, sempre son les mateixes pors i inseguretats…), em trobava submergida en un estat de tristor i de dolor que no sabia com gestionar. Em sentia molt ferida.

Des del silenci i a la meva manera, demanava ajuda i per aquelles coses de les “NO Casualitats”, vaig conèixer a l’Assumpció Fàbregas.
Aprofitant una espurna de força, vaig decidir iniciar la seva teràpia floral.
En el meu cas, haig de dir, que les dues branques, Bach i Fisterra, han sigut molt positives, però aparentment i sense desmerèixer cap essència, crec haver connectat més amb les primeres.

La teràpia floral, acompanyada d’una bona terapeuta (l’Assum Fàbregas ho és), si confies, et permet arribar a la reflexió, desdibuixar un camí erroni i tornar al teu centre. Un bàlsam per al teu “ego”.
Ha sigut un treball personal gens superficial que cal seguir treballant i el qual agraeixo profundament.
Moltes gràcies Assum!
Mela

*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *

 

En referència a les constel.lacions familiars amb el tarot de Marsella ha estat una experiència molt bonica no només per l´experiència viscuda sino també per l’acompanyament de l’Assum.

Molt interessant perquè la informació que m´ha aportat ha fet ampliar la perspectiva, i per tant, tenir una comprensió més amorosa de tot plegar. I finalment, tot junt m´ha ajudat a seguir endavant podent aplicar aquest mirar a situacions concretes que han anat sorgint.

Judit

*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *

 

“A veces dar un salto al vacío resulta paralizador, a pesar de ver que es la mejor opción. Con las sesiones de terapia floral he podido descubrir que llevo paracaidas para saltar, confiar y tener fe.”

Sofía

*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *