EnClau de llum | Teràpia Floral
15871
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15871,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Teràpia Floral

Teràpia Floral

Fórmules naturals que aporten una vibració positiva equivalent a estats anímics inharmònics

Sanació amb essències florals Bach, Califòrnia i Fisterra

 

Les essències florals Bach són fórmules naturals cadascuna de les quals porta la vibració positiva equivalent a estats anímics inharmònics: por, incertesa, soledat, etc… Per tant, no es “combaten” els símptomes, sinó que es dóna l’energia positiva corresponent, que acaba superant a la de vibració inferior. Equilibren les emocions, ens aporten benestar i ens acompanyen per impedir que l’angoixa, l’estrès o l’ansietat, absorbeixin la nostra energia vital.

 

Segons Edward Bach, les veritables causes de les malalties físiques són conseqüència d’alguna afecció emocional que persisteix per un lapse de temps prolongat. Quan es resol el tema emocional, es mitiga aquesta malaltia física.

 

 

El Dr. Bach va comparar la teràpia floral al procés de “pelar una ceba”, on la persona progressivament va restaurant l’equilibri emocional a mesura que va transformant les emocions que la dominen com el terror, la impaciència o el fanatisme, en les virtuts oposades com són el valor, la indulgència o la tolerància per exemple, entre d’altres, a través de la regulació de la freqüència vibratòria de cada estat.

 

En aquest procés d’evolució que la teràpia floral implica, el terapeuta floral és “un acompanyant”. En cada moment, gràcies al coneixement de les flors, intuïció i experiència, anirem identificant les emocions en desequilibri amb la flor adequada i amb la seva presa es despertarà o estimularà el procés autosanador innat en tot ésser humà i que observarem des del nivell de consciència adequat per a cada situació.

 

Observarem també els pensaments que hi ha al darrere de cada malestar o emoció per anar alliberant-nos de possibles creences limitants, doncs cal tenir present que la sanació última sempre està a la ment.

 

L’acompanyament amb una fòrmula personalitzada amb essències florals, és permetre’ns un espai d’autoconeixement, on anar prenent consciència de “com vivim” allò que ens afecta i poder accionar els canvis de conducta i estil de vida que més ens convenen per estar en pau amb nosaltres mateixos.

 

Les flors de Califòrnia abarquen temes molt específics, que amplien i/o complementen el camp d’acció de les flors de Bach, com ara una gamma de remeis florals relacionats amb la sexualitat, l’estrès de la vida urbana, gent gran, addiccions, qüestions culturals, etc. Ambdós sistemes florals es poden combinar en una mateixa fórmula.

 

 

També disposem de les essències florals de Fisterra, procedents del Camí de Sant Jaume. Són fórmules alquímiques concentrades en aigua de mar hipertònica i codificades quànticament, cadascuna d’elles, amb 4 codis de geometria i cromàtics, per a la salud psico-energètica i la evolució anímica de la persona en completa sinergia de funcions terapèutiques.

 

 

La teràpia amb essències florals es pot utilitzar en persones (incloent les dones embarassades, lactants i nens), animals o plantes.

 

L’organització Mundial de la salut (OMS) defineix la salut com a benestar físic, social i mental. El 1976, tenint en compte la utilitat i eficàcia de la teràpia floral, va recomanar el seu ús, estudi i integració en el camp de la salut.

 

Personalment, amb l’ús de les essències florals vaig constatant que, al connectar amb la ferida de l’ànima, ens sanem des d’una visió unificadora de cos, ment i esperit.

 

Aquí pots llegir un article sobre l’autoconeixement a través de la teràpia floral.

 

Demana més informació o reserva la teva cita al telèfon 649 57 87 35 o clica aquí