EnClau de llum | Reiki
15874
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15874,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Reiki

Reiki

Tècnica vital per combatre l’estrès diari que ajuda a relaxar-se i fomentar el benestar personal

El Reiki és una experiència vital, íntima i profundament transformadora, que ens permet connectar amb el canal que som.

 

Com a sistema de sanació facilita la trobada conscient de l‘essència energètica còsmica (Rei) amb l’energia vital individual (Ki) que tots posseïm. És una tècnica perfecta per combatre l’estrès diari, ja que ajuda a relaxar-se i fomenta el benestar al permetre recobrar i mantenir l’equilibri energètic a nivell físic, mental, emocional i espiritual.

 

Amb la vibració de Reiki l’energia del cos (Ki) es desperta, s’estimula el sistema immunològic i augmenta la capacitat natural de sanar del nostre cos. Ens obrim a transitar un camí de profunda sanació: de dins cap a fora.

 

Reiki es canalitza per a benefici personal i per a benefici de tots els éssers vius (persones, animals, plantes i minerals), perquè tots formem part de la divina creació.

 

Reiki

 

La seva pràctica continuada des de l’any 2000 ha estat una gimnàstica excel.lent per aprendre a aturar-me en el meu dia a dia i a escoltar el que sento dins meu, deixant que l’energia vital que tot ho impregna em mostri un canvi de perspectiva, altrament anomenada sanació.

 

La sessions de Reiki consisteixen en canalitzar l’energia vital universal col·locant les mans del terapeuta en diferents parts del cos de la persona receptora, amb la finalitat que aquesta realitzi el seu propi procés sanador i pugui recordar que dins seu hi ha un espai disponible de pau.

 

En molts hospitals ja disposen d’un equip de voluntaris que ofereixen sessions a les persones que així ho sol.licitin.

 

Us proposo llegir un article sobre el Reiki i els nens que vaig escriure el 2012.

 

Les persones amb un diàgnostic de càncer poden rebre sessions de Reiki a l’EnClau de llum d’Arenys de Mar a canvi només de la voluntat que sentin des del cor.

 

Reserva la teva sessió trucant al telf. 649 578 735 o clica aquí