EnClau de llum | Lectura de l’Ànima
15880
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15880,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Lectura de l’Ànima

Lectura de l’Ànima

Sessió per enfocar-nos cap a les memòries emocionals i creences limitants

Lectura de l’Ànima

 

La lectura de l’ànima és una sessió on el consultant explica com se sent i quin és el motiu que l’ha fet venir. Un primer diàleg ens permet enfocar cap a les memòries emocionals i creences limitants que poden haver darrere de les seves paraules i pugui ser conscient dels espais interiors que té per descobrir, on s’amaguen tant la por més inconscient com el dolor no expressat.

 

És en aquest moment, quan el consultant pot comprendre per a què ha tingut certs comportaments o actituds durant la vida i té l’oportunitat de deixar anar la creença manifestada i premetre’s no haver de viure més les conseqüències de funcionar seguint aquell hàbit que, en definitiva, li provocava patiment.

 

Durant la sessió faig de mediadora entre el consultant i la informació que em transmet la seva ànima per integrar-la al moment present. Aleshores només cal deixar que aquesta informació desplegui tot el seu potencial transformador, i es restitueixi l’equilibri cos-ment-esperit de manera ordenada i harmoniosa.

 

És una autosanació quàntica i es pot sentir el canvi de freqüència vibratòria al moment.

 

A vegades recomano al consultant que es prengui alguna essència floral que l’ajudarà a accionar els canvis que hagi de fer per viure la seva pròpia vida.

 

Durant la sessió podem utilitzar la guia que ens ofereix la numerologia i el tarot evolutius per connectar amb algun estat interior i observar el seu origen. La data de naixement del consultant ens donarà la direcció a seguir i el tarot de Marsella ens ajudarà a centrar-nos també en els potencials que es manifesten en el present i ens indicarà quina actitud convindria desenvolupar en un mateix per utilitzar-la com a recurs equilibrador davant de qualsevol situació identificada com obstacle del camí.

 

 

L’observació de les imatges i colors (simbologia) i la connexió amb la intuïció em van despertar funcions amagades del cervell alhora que aprenia a enfocar-me en el moment present.

 

La comprensió de que el temps no existeix, sinó que estem immersos en un present continu, ens aboca a ser responsables de les nostres accions i, en definitiva, de la nostra vida, per això considero que és essencial prendre consciència de la informació que portem impresa en els plecs de la nostra ànima.

 

Per sol.licitar una sessió de lectura de l’ànima presencial clica aquí o truca al 649 578 735. I quan vinguis, ben connectada al meu cor per escoltar-lo atentament, procuraré que no interfereixin la ment ni les emocions, per sentir la teva vibració, i així desxifrar, traduir o fer d’altaveu dels aspectes emocionals o mentals que en aquest moment apareixin a la lectura, perquè puguis ser conscient de quines creences o pautes mentals estan interferint en la plena expressió de la teva essència.

 

*Opinions i Comentaris a La Lectura de l’Ànima:

 

“Per mi una lectura d’ànima és un procés en el qual es desvela una nova perspectiva de la vida en el moment i en l’aspecte que la persona necessita; des d’un punt d’univers holístic, no només ja holístic a nivell humà…en la lectura d’ànima l’Assum fa de canal d’informació que a mí m’ha servit també molt per clarificar, per veure-hi més clar en algun aspecte concret que volia treballar.
Jo no sé si és la lectura d’ànima o l’Assum, en tot cas, la lectura d’ànima DE l’Assum sempre m’ajuda 🙂
Moltes gràcies!”