EnClau de llum | Flors De Bach Per Aixecar L’Ànim
369
post-template-default,single,single-post,postid-369,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Flors De Bach Per Aixecar L’Ànim

11 gen. Flors De Bach Per Aixecar L’Ànim

Els remeis florals de Bach són 38 essències que actuen en el pla energètic i harmonitzen els desequilibris físics, emocionals i mentals de la persona.

Per exemple, ens poden ajudar a fer més facils els canvis d’aquest mes de gener: tornar a la feina, els nens a l’escola, llevar-se més aviat, anar a dormir abans… Equilibrar, harmonitzar, estar tranquils i en pau, amb tu i amb els que t’envolten.

Després de les vacances de nadal, l’essència Wild Rose ens ajuda a reprendre l’activitat diària amb més optimisme, actua per vèncer la mandra, la falta d’energia i el sentiment de resignació.

Podem completar el nostre elixir floral amb Walnut que ens ajudarà a adaptar-nos als canvis quan aparegui una resistència a acceptar el present i també amb Honeysuckle (foto) indicada per contrarestar la nostàlgia del temps passat que no ens deixa disfrutar del present.

 

Per preparar el teu elixir floral, cal concertar cita prèvia.

Assum Fàbregas, terapeuta floral professional des de 2004.

EnClau de llum, Riera Pare Fita, 7-9, 2n 2a. Arenys de Mar

649.57.87.35 – assumpau@yahoo.es

Consulta setmanal al centre Art de Sanar de Barcelona

c. Galileu 301 ent 2a <M> Les Corts L3.

Telf. 93.419.65.66

No Comments

Post A Comment