EnClau de llum | Diàlegs de Comprensió 14 juny 2016 a Arenys de Mar
744
post-template-default,single,single-post,postid-744,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Diàlegs de Comprensió 14 juny 2016 a Arenys de Mar

01 Jun Diàlegs de Comprensió 14 juny 2016 a Arenys de Mar

Trobada d’Autoindagació i Silenci per aprofundir en un mateix

 per relaxar-se i deixar de buscar la veritat de qui som des de la ment i a través de l’esforç.

Si estàs cansat de teories i tècniques per sortir del sofriment i vols despertar a la veritat de qui ets i de quin sentit té la vida, aquesta trobada et donarà la possibilitat d’aprofundir en tu mateix i d’adonar-te que el que realment busques, ja ho tens … en realitat ets això que busques i simplement no ho veies perquè estaves buscant en una altra direcció, a través de tècniques … teories i sobretot a través de l’esforç.

La Veritat és el que és real, tot el que existeix, així tot el que hi ha, és la veritat. Quan alguna cosa augmenta l’experiència de la Veritat, això obre el teu cor i tranquil·litza la teva ment. Per contra, quan alguna cosa, com un pensament, la por, o un judici, limita o restringeix la teva experiència de la veritat, el cor es contreu i la ment es posa ansiosa.

Tots estem dotats d’aquesta capacitat de descobrir l’experiència de la Veritat.

Així doncs, el veritable mestre està dins teu, i l’Autoindagació és connectar amb aquesta part de tu que veu “el que és” sense jutjar-ho.

En aquest espai hi ha disponibilitat perquè cada assistent a la trobada faci preguntes, que seran contestades des de la Consciència perquè l’ego es pugui anar calmant i rendir-se a un nivell de consciència que està més enllà de la ment, “l’Ésser intern”, on hi ha Pau i Harmonia.

Després de l’Autoindagació, ens quedarem una bona estona en Silenci per gaudir d’aquest estat d’interiorització que ens ha portat la comprensió de la veritat.

Impartit per Albert Abad i Assum Fàbregas

Preu de la Trobada: 10 €uros

Confirmar assistència 

Mes informació: 636 00 51 38 – 649 57 87 35

www.despertarlaconciencia.net

www.enclaudellum.com

 

No Comments

Post A Comment