EnClau de llum | Curs 1r Nivell Reiki Usui, Diumenge 7 Febrer 2016 Barcelona
379
post-template-default,single,single-post,postid-379,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Curs 1r Nivell Reiki Usui, Diumenge 7 Febrer 2016 Barcelona

25 Gen Curs 1r Nivell Reiki Usui, Diumenge 7 Febrer 2016 Barcelona

 Al centre Art de Sanar, c. Galileu 301, entl 2a. Barcelona

per Assum Fàbregas, mestra de Reiki Usui, Karuna i Unitari

Horari: matí: 10h-14h i tarda: 16h-19h

Preu: 120 euros (inclou dossier i llibre Reiki Universal de Johny de Carly editorial Edaf)

Portar roba còmoda i mitjons

Cal fer reserva de plaça, últim dia dimecres 3 de febrer: assumpau@yahoo.es  – 649 57 87 35
Si ja has fet un curs de Reiki amb mi, pots participar novament de manera gratuïta.
Si ja estàs iniciat/ada, encara que  no hagis fet el curs amb mi, t’oferim venir d’oïent a un preu reduït. Informa-te’n. 

 

 REIKI: La paraula Reiki, d’origen japonès, pot traduir-se com “energia o força vital universal” (REI= energia còsmica universal – KI=energia vital de tot ésser viu). És un mètode de reequilibri energètic senzill,  basat en el desplaçament de les mans per damunt o al voltant d’una persona, animal o planta, amb la finalitat de desbloquejar els seus camps energètics.

 

Aquesta disciplina pot ser practicada per qualsevol que segueixi les directrius i iniciacions proporcionades per un mestre.

Reiki és una experiència vital i íntima profundament transformadora, quan es transmet d’ànima a ànima. 
Des de la primera iniciació el practicant pot experimentar la connexió amb el canal que és. I a partir d’aquest moment, pot assumir la responsabilitat sobre com viure la seva pròpia vida. 

És un mètode molt senzil de canalitzar energia a través de les nostres mans, recolzats per símbols, els quals van ser rebuts pel seu redescobridor, Mikao Usui.

 

reiki maestro mikao usui

 

El Reiki ajuda a estabilitzar-se en tots els nivells, físic, mental i emocional, i incrementa la capacitat innata del cos per a sanar-se.

 

Tothom pot aprendre en una jornada. Reiki es canalitza per la qual cosa la nostra energia mai interactua amb la del pacient, i sempre que fas una sessió de Reiki t’omples de l’energia, això vol dir que no et canses, al contrari, si estàs cansat dóna’t Reiki o dóna Reiki a algú.

 

Com que Reiki és amor incondicional, a vegades et pot ajudar a sanar i altres vegades t’ajudarà a comprendre la causa de la teva “malaltia” o desequilibri.

No es necessita comprometre’s amb cap creença per a canalitzar el Reiki, ni per a rebre els seus beneficis; l’única cosa que es requereix és el respecte pel camí de cada ésser humà.

Objectius del curs

Iniciar-se en Reiki

Utilitzar l’energia universal per a la sanació

Desbloqueig de Xacres

Neteja interior

Programa

Història del Reiki

Els cinc preceptes del Reiki

Els graus de Reiki

Els efectes de les sintonitzacions

Xacres

Característiques del Reiki

Altres usos del Reiki

La pràctica del Reiki

El tractament

Auto-tractament de Reiki

Posició de mans

…i tot allò que sorgeixi durant la trobada.

L’energia del grup sempre actua a favor nostre, mostrant-nos els aspectes a ser comentats perquè així aprofita la força de la unió per efectuar sanacions de les quals a vegades no en som conscients.

 

reiki beneficis 
Si fas un curs de Reiki amb mi i tens fills menors de 14 anys que volguessin iniciar-se en Reiki, el curs serà gratuït per a ells.
  
No Comments

Post A Comment