EnClau de llum | Crema amb Flors de Bach I Califòrnia per Les Mans amb Disminució de Sensibilitat com a Conseqüència de La Quimioteràpia
268
post-template-default,single,single-post,postid-268,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Crema amb Flors de Bach I Califòrnia per Les Mans amb Disminució de Sensibilitat com a Conseqüència de La Quimioteràpia

25 Nov Crema amb Flors de Bach I Califòrnia per Les Mans amb Disminució de Sensibilitat com a Conseqüència de La Quimioteràpia

A l’EnClau de llum , hem preparat una crema de mans amb essències florals, per una persona que, està rebent quimioteràpia, i veu com disminueix la sensibilitat de les seves mans, se li adormen els dits i els objectes que agafa se li cauen de les mans amb molta freqüència.

Ella mateixa ens ha portar la seva crema de mans habitual. Després de posar-la en un pot hem afegit del sistema Bach les següents flors: Clematis (per“despertar” la part del cos que s’adorm i per aportar energia)  i Beech (perquè li cauen les coses, per si a nivell inconscient refusés alguna cosa o vivència).

Del sistema Califòrnia, posem: Self Heal (per les seves virtuts regeneradores i perquè potencia el poder curador natural del cos), i Saguaro (perquè està relacionada amb el refús i també neteja a través del sistema limfàtic, especialment en edemes i tumors).

Pautem que es posi la crema a les mans dues vegades al dia i quan la tornem a veure al cap de tres setmanes, ens explica que tot i no ser molt constant en l’aplicació, tots els símptomes han disminuït, i destaca especialment que ja no se li cauen les coses de les mans.

Val a dir que aquesta crema es pot adequar a les necessitats personals de cadascú, i també millorar amb altres essències, com per exemple, amb la flor tipus que li correspondria segons el seu patró transpersonal, com acompanyar la seva evolució amb una fòrmula oral.

En aquest cas en particular no va voler cap fórmula oral, si no que rebia sessions de Reiki.

Maig 2013

No Comments

Post A Comment