EnClau de llum | Aprendre a Gestionar Les Emocions amb Essències Florals
63
post-template-default,single,single-post,postid-63,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Aprendre a Gestionar Les Emocions amb Essències Florals

Les flors de bach

02 Nov Aprendre a Gestionar Les Emocions amb Essències Florals

Prendre essències florals (Bach, Califòrnia, Fisterra-Novaterra) no m’estalvia certes experiències doloroses o traumàtiques que també conté la vida, però m’ajuden a passar el procés amb una comprensió més profunda i més entenedora de quines pautes mentals, creences, emocions, records, actituts, etc…, em causen patiment aquí i ara.

Les essències florals m’ajuden a ser conscient d’aquestes situacions i em donen l’oportunitat de transformar-les: per exemple allà on hi ha debilitat Centaury  (del sistema floral Bach) ajuda a desenvolupar la virtud de la força. Com diria el Dr. Ricardo Orozco, les flors de Bach són “intel.ligència emocional líquida”.

En el cas de les essències de Fisterra, cal tenir present que estan codificades amb geometria sagrada i la informació dels arquetips sanadors despleguen tot el seu potencial i tracten amb eficiència les memories i les causes, actuant més enllà dels símptomes.

A l’EnClau de llum d’Arenys de Mar, trobaràs la teva fòrmula personalitzada. Hores convingudes.

També em trobaràs a Barcelona, al centre Art de Sanar.

No Comments

Post A Comment