Lectura de l’Ànima

dins loto

 

Leer en castellano.

La lectura de l’ànima és una sessió on el consultant explica com se sent i quin és el motiu que l’ha fet venir. Un primer diàleg ens permet enfocar cap a les memòries emocionals i creences limitants que poden haver darrere de les seves paraules i pugui ser conscient dels espais interiors que té per descobrir, on s’amaguen les pors més inconscients.

És en aquest moment, quan el consultant pot comprendre per a què ha tingut certs comportaments o actituds durant la seva vida i té l’oportunitat de deixar anar la creença manifestada i premetre’s no haver de viure més les conseqüències de funcionar seguint les directrius de la creença descoberta.

En definitiva, faig de mediadora entre el consultant i la informació que em transmet la seva ànima per integrar-la al moment present. Aleshores només cal deixar que aquesta informació desplegui tot el seu potencial transformador, i es restitueixi l’equilibri cos-ment-esperit de manera ordenada i harmoniosa.

És una autosanació quàntica i es pot sentir el canvi de freqüència vibratòria al moment.

A vegades recomano al consultant que es prengui alguna essència floral que l’ajudarà a accionar els canvis que hagi de fer per viure la seva pròpia vida.

Durant la sessió podem utilitzar la guia que ens ofereix la numerologia i el tarot evolutius per connectar amb algun estat interior i observar el seu origen. La data de naixement del consultant ens donarà la direcció a seguir i el tarot de Marsella ens ajudarà a centrar-nos també en els potencials que es manifesten en el present: necessitats, nusos i/o impediments, etc…, i ens indicarà el que cal desenvolupar en un mateix per disoldre qualsevol obstacle del camí.

Numerologia -enclaudellumc.om

L’observació de les imatges i colors (simbologia) del tarot i la connexió amb la intuïció em van despertar funcions amagades del cervell alhora que aprenia a enfocar-me en el moment present.

La comprensió de que el temps no existeix, sinó que estem immersos en un present continu, ens aboca a ser responsables de les nostres accions i, en definitiva, de la nostra vida, per això considero que és essencial prendre consciència de la informació que portem impresa en els plecs de la nostra ànima.

Per sol.licitar una sessió de lectura de l’ànima presencial clica aquí o truca al 649 578 735.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s