Taller de Meditació Advaita

cartel-meditacio-advaita CATALÀ

 

Leer en castellano.

Trobada d’Autoindagació i Meditació per aprofundir en un mateix, per relaxar-se i deixar de buscar la veritat de qui som des de la ment i a través de l’esforç.

Si estàs cansat de teories i tècniques per sortir del sofriment i vols despertar a la veritat de qui ets i que sentit té la vida, aquest intensiu et donarà la possibilitat d’aprofundir en tu mateix i d’adonar-te que el que realment busques, ja el tens … en realitat ets això que busques i simplement no ho veies perquè estaves buscant en una altra direcció, a través de tècniques… teories i sobretot a través de l’esforç.

Normalment patim perquè estem rebutjant una part de la dualitat, acceptem la part lluminosa, però no l’ombra i això ens manté, en un estat de lluita, ansietat i insatisfacció.

“Meditar” és integrar les dues parts de la dualitat, la llum i l’ombra i així poder viure en l’estat d’Unitat (No dualitat).

Per poder viure en el present des de la teva veritable naturalesa, has de transcendir la dualitat de la ment i connectar amb l’Essència (Consciència), que és el que ets realment.

Què és la Meditació Advaita?

La veritable Meditació no implica dominar cap tècnica, sinó deixar de controlar. Això és la Meditació. Qualsevol altra cosa serà algun tipus de concentració. La meditació i la concentració són dues coses diferents. La concentració és una disciplina; és una manera de dirigir la nostra experiència, o de controlar-la. La Meditació és l’alliberament del control, és deixar de guiar la nostra experiència.

La base de la “veritable Meditació” és deixar de controlar i permetre que tot sigui tal com és. Adyashanti

Meditar és ser conscient del que està succeint en cada moment, sense jutjar-ho, amb una acceptació total del moment present…

PREU DEL TALLER: 60 €

Impartit per Albert Abad

www.despertarlaconciencia.net

Més informació: 636.005.138

meditasoc@gmail.com

INSCRIURE’S AL TALLER

EnClau de llum, Riera Pare Fita 7, 2n 2a d’Arenys de Mar

Anuncis

One thought on “Taller de Meditació Advaita

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s