Les Flors de Bach i La Infertilitat / Las Flores de Bach y La Infertilidad

esperma floral bach

 

A l’EnClau de llum sovint ens visiten parelles que no poden concebre un fill, malgrat que físicament no tenen cap impediment. Aleshores preparem un flascó amb essències florals de Bach. La pràctica floral i també ell llibre “Flores de Bach.  Manual de aplicaciones locales” del Dr. Ricardo Orozco, ens indiquen que la combinació d’Star of Bethlehem, Scleranthus  i Clematis, és la ideal per aquests casos d’infertilitat, i la pràctica en la teràpia floral durant més de 10 anys així m’ho ha confirmat.

L’Star of Betlehem tornarà a fer permeables els bloquejos energètics que suposadament impedeixen l’embaràs.

L’Scleranthus, pel desfasament. Allò que s’hauria de produir (l’embaràs) no s’està produïnt.

La Clematis per la reconnexió. Permet passar d’allò abstracte (la idea d’un nen) al món físic (el nen).

Recomanem que la parella es prengui 4 gotes de la fòrmula 6 vegades al dia, tot i que, tal com explica el Dr. Orozco, i també s’ha donat entre els meus clients, s’han produït embarassos prenent-se les flors només la dona.

Cal fer esment que en d’altres casos on hi ha dificultat per concebir un fill, les essències florals també poden ajudar. Cada cas és únic i s’ha d’estudiar amb deteniment.

A l‘EnClau de llum d’Arenys de Mar, ajudem a adults i infants a sanar els quatre plans bàsics del seu ésser: físic, mental, emocional i espiritual, a fi de que puguin manifestar, en pau i harmonia, l’essència de la seva ànima: estimar i ser estimada.

 

embarazada flores de bach

 

En el EnClau de llum nos visitan a menudo parejas que no pueden concebir un hijo, a pesar de que físicamente no tienen ningún impedimento. Entonces preparamos un frasco con esencias florales de Bach. La práctica floral y también el libro “Flores de Bach. Manual de aplicaciones locales” del Dr. Ricardo Orozco, nos indican que la combinación de Star of Bethlehem, Scleranthus y Clematis, es la ideal para estos casos de infertilidad, y la práctica en la terapia floral durante más de 10 años así me lo ha confirmado.

La Star of Betlehem volverá a hacer permeables los bloqueos energéticos que supuestamente impiden el embarazo.

El Scleranthus, por el desfase. Lo que debería producirse (el embarazo) no se está produciendo.

La Clematis por la reconexión. Permite pasar de lo abstracto (la idea de un niño) en el mundo físico (el niño).

Recomendamos que la pareja se tome 4 gotas de la fórmula 6 veces al día, aunque, tal y como explica el Dr. Orozco, y también se ha dado entre mis clientes, se han producido embarazos tomándose las flores sólo la mujer.

Cabe mencionar que en otros casos donde hay dificultad para concebir un hijo, las esencias florales también pueden ayudar. Cada caso es único y debe estudiarse con detenimiento.

En el EnClau de llum de Arenys de Mar, ayudamos a adultos y niños a sanar los cuatro planes básicos de su ser: físico, mental, emocional y espiritual, a fin de que puedan manifestar en paz y armonía, la esencia de su alma: amar y ser amada.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s