Despertar El Nostre Crist Interior

Brilla Con tu Luz Propia

En aquests moments en què la societat mostra la seva cara més bruta, és hora que connectem amb el nostre Crist o cristall interior que tots portem al cor. Aquest és el símbol que ens agermana i fa que sentim harmonia quan ens reunim en grup i ens podem mostrar tal com som.

El crist o cristall interior és el símbol de la puresa que som. És transparència perquè hem vençut el món, el món de les idees, de les creences, de l’atracció cap al conegut, del control, de la seguretat… el món caduc i caducat que ens mostren els mitjans informatius.

Però per despertar el nostre cristall interior primer necessitem sentir-lo, ni que sigui per uns instants, descubrir-lo i descobrir-nos. Ens hi atrevim?

Aquest cristall interior s’amaga darrere cadascun dels pensaments que ens amenacen, que ens limiten i que ens immobilitzen.

Per descobrir el nostre cristall interior podem fer una cosa: trencar la inèrcia. Dir no quan volem dir no, però la boca brama sí. Dir sí quan volem dir sí, però el cor batega tant fort que emmudim i quedem callats. Cal ser sincer i honest amb un mateix, adonar-nos d’aquest auto-engany… Però vivim “en pilot automàtic” i no el podem copsar.

Per descobrir el nostre Crist o cristall interior només necessitem deixar de tenir por de brillar.

©Assumpció Fàbregas.

Novembre 2013

www.enclaudellum.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s