Aprendre a Gestionar Les Emocions amb Essències Florals

Prendre essències florals (Bach, Califòrnia, Fisterra-Novaterra) no m’estalvia certes experiències doloroses o traumàtiques que també conté la vida, però m’ajuden a passar el procés amb una comprensió més profunda i més entenedora de quines pautes mentals, creences, emocions, records, actituts, etc…, em causen patiment aquí i ara.

FLORS EN QUADRETS -enclaudellum.com

Les essències florals m’ajuden a ser conscient d’aquestes situacions i em donen l’oportunitat de transformar-les: per exemple allà on hi ha debilitat Centaury  (del sistema floral Bach) ajuda a desenvolupar la virtud de la força. Com diria el Dr. Ricardo Orozco, les flors de Bach són “intel.ligència emocional líquida”.

En el cas de les essències de Fisterra, cal tenir present que estan codificades amb geometria sagrada i la informació dels arquetips sanadors despleguen tot el seu potencial i tracten amb eficiència les memories i les causes, actuant més enllà dels símptomes.

A l’EnClau de llum d’Arenys de Mar, trobaràs la teva fòrmula personalitzada. Hores convingudes.

També em trobaràs a Barcelona, al centre Art de Sanar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s